Taylor Swift posteaza deseori pe Twitter mesaje despre ceea ce mananca sau ceea ce o inspira atunci cand compune. Si daca e sa dam crezare mesajelor ei, atunci procesul de creatie al unei melodii presupune si gustari mai putin sanatoase: gogosi, cheeseburgeri sau bomboane.

Revista Bon Appetit a chestionat-o pe vedeta despre obiceiurile ei culinare si asa a aflat ca nu se da in laturi de la gatit. Ba chiar profita de turnee pentru a se aproviziona cu diverse ingrediente din toata lumea. Ultima reteta gatita a fost un somon cu miere si mustar si orez cu lapte de cocos. Ii place, insa, sa coaca paine cu dovleac sau sa faca paste de casa cu sos de lamaie, parmezan si seminte de pin.

Viata de vedeta are si un mare dezavantaj: multe turnee, mese haotice si cel mai adesea tarzii. Taylor Swift le-a marturisti celor de la Bon Appetit ca in cabina, inainte de concert nu consuma decat apa si cruditati, iar o masa consistenta are abia dupa miezul noptii.

Cand ajunge insa acasa, in Nashville, incearca sa fie mai cumpatata cu mancarea si sa gateasca pentru prieteni. Cea mai mare revelatie a sa in domeniu culinar a fost sa invete sa foloseasca gratarul pentru ca asa a descoperit cat de buni sunt burgerii, legumele sau puiul marinat rumenite pe foc.

Indiferent de anotimp din frigiderul ei nu lipsesc niciodata cateva ingrediente.

  • Oua, pentru ca ii place sa pregateasca clatite cu faina de hrisca, sunca, parmezan si un ou ochi deasupra.
  • Sunca feliata subtire, pentru ca ii place sa poata oricand sa ofere un sandvis daca are musafiri.
  • Suc de portocale, pentru ca il bea in fiecare dimineata la micul dejun.
  • Diet Coke, pentru ca “e bautura care ma intelege”, spune cantareata.
  • Parmigiano-Reggiano pentru ca e bun la toate.
  • Un fel de mancare pentru rasfat: biscuiti sau rulouri cu scortisoara.

Sursa: Bon Appetit