1. Cum arata meniul unei zile obisnuite pentru tine?
Dimineata mananc: cereale cu lapte/ iaurt cu seminte si fructe/oua fierte, branza si legume/sucuri naturale preparate in casa. La pranz: Supa sau ciorba acrita cu lamaie. Seara, la ora 6 cel tarziu: Salate de tot felul/ peste/ vita/ rata, gatite cat se poate de usor.

2. Spune-ne 3 reguli de alimentatie pe care, din punctul tau de vedere, ar trebui sa le respecte oricine.
Sa evite painea si carbohidratii in general. Sa scoata din alimentatie pe cat posibil zaharul si sarea. Sa bea un pahar cu apa inainte de masa. Sa faca sport.

3. La ce alimente ai renuntat de dragul sanatatii si a siluetei?
Nu am avut niciodata probleme mari cu silueta, dar evit zaharul si sarea pe cat posibil. Nu mananc mancaruri pe baza de sosuri, prajeli si nici nu exagerez cu carnea.

4. Care este mancarea ta preferata?
Imi plac pastele facute cu faina integrala.

5. Mananci des la restaurant? Care sunt restaurantele tale preferate?
Manac in oras atunci cand nu am timp sa gatesc si mai mult decat atat incerc sa respect orele potrivite stilului meu de viata. Sunt cateva restaurante foarte dragute in Bucuresti, dar preferatul meu este Grano. Imi plac pastele acolo :)

6. Ai vreo reteta de suflet pe care ai invatat-o de la mama sau bunica ta si pe care inca o gatesti? Ne-o dai si noua?
Evident. Este vorba despre salata de radacinoase. Morcov ras, cu putin usturoi si maioneza. Doar ca eu inlocuiesc maioneza clasica cu maioneza din avocado. Este delicios! Gasesti multe astfel de retete si in volumul “Ramai la masa?

7. Am vazut pe blogul tau ca gatesti si multe dulciuri. Care sunt deserturile tale preferate? Da-ne cateva retete.
Ei, nu chiar multe dulciuri pentru ca, asa cu spuneam si mai sus, incerc sa elimin zaharul pe cat posibil. Nu cunosc retete deosebite, dar ma bucur de fiecare de gustul copilariei: laptele de pasare, tortul de mere, galuste cu prune doar ca in loc de cartof folosesc branza de vaca. :)

8. Daca diseara ai putea lua cina oriunde in lume, ce loc ai alege?
Restaurantul Zuma pe care il gasesti in Hong Kong dar si  "Dining on the rocks" Six Sense in Koh Samui Thailanda.

9. Din toate vacantele tale, ce destinatii ti-au placut cel mai mult, din punct de vedere culinar?
Asia cu siguranta are genul meu de bucatarie.

10. Care este cea mai ciudata mancare pe care ai incercat-o vreodata?
Ciudata? Am mancat un peste cu gust de cozonac in Hong kong la Zuma. In genral bucataria moleculara iti ofera variante foarte interesante.

11. Ce desert te reprezinta? Ce vin?
Orice ma duce cu gandul la cei dragi. Cat despre vin, depinde ce mananc. Imi place insa vinul sec.

12. Ai vreun truc special pe care il folosesti in bucatarie atunci cand gatesti?
Nu folosesc foarte multe oale si nu imi place sa tai regulat legumele. Nu merg dupa retete, ci le adaptez de fiecare data in functie de gust. :)

13. Ce bucatari internationali admiri?
Imi place Ottolenghi. :)

14. Ce ti-ar placea sa gatesti, dar nu ai apucat inca?
Mancare indiana si sushi. Urmeaza :)

15. Care e reteta pentru care primesti cele mai multe laude?
Nu am o reteta anume dar multi apreciaza supa tom yam specifica bucatariei thai.