Rainbow cake - Ana Maria Ciolacu, Justlovecookin.com

Ana Maria Ciolacu este o tanara care locuieste in Italia, dar care a cucerit intreaga lume cu blogul ei de cooking. Isi traduce retetele si are mii de share-uri pe retelele de socializare. Pasiunea pentru gatit se intrepatrunde cu cea pentru fotografie, iar rezultatele sunt uimitoare. Poti citi si interviul nostru cu ea aici.
 
Ea recomanda un tort curcubeu care nu doar arata delicios, ci si este. Cu putin praf de copt, faina, unt, albusuri, frisca si colorant, poti obtine cel mai vesel desert, pentru un final de an de nota 10. Reteta pe Justlovecookin.com.
 
 

Tarta cu ciocolata neagra - Anca Feodor, Cookie Jar

Anca se lauda pe blogul ei cu "cea mai buna tarta cu ciocolata pe care am mancat-o vreodata", iar la cum arata o credem pe cuvant. O reteta excelenta pentru perioada care urmeaza, mai ales pentru persoanele care cauta retete usoare, deoarece nu necesita coacere. Ai nevoie de unt, biscuiti graham, alune de padure, smantana, ciocolata si oua si gata! Reteta completa o gasesti pe www.cookiejar.ro. Povestea Ancai, o poti citi aici.
 

Tort raw de merisoare - Ligia's Kitchen
Invata cum sa prepari o prajitura delicioasa din merisoare, glazurata cu o crema superba de caju. Poti manca aceasta prajitura linistita, nu te va ingrasa! O reteta originala de Ligia Pop, raw food chef, autoarea a trei carti despre raw food si promotoarea alimentatiei vegane fara foc (raw food) in Romania. Despre ea, poti afla mai multe in interviul acordat Foodstory.ro. Cum se face reteta, poti vedea in video-ul de mai jos.