Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Un pranz usor de pregatit si usor de luat la pachet.

Metoda de preparare

Pune pieptul de pui taiat fasii intr-un vas si toarna deasupra lui un amestec facut cu 2 linguri suc de lamaie, 1 lingura ulei de masline, sare si piper. Acopera cu folie alimentara si pune la frigider 20 de minute.

Caleste carnea de pui 1-2 minute intr-o lingura de ulei incins, apoi pune-o intr-o tava si coace 15-20 de minute, la 180C, pana cand carnea se patrunde.

Intre timp, amesteca maioneza cu coriandrul tocat. Poti folosi si iaurt gras in loc de maioneza.

Impacheteaza in fiecare tortilla, incalzita la cuptorul cu microunde sau intr-o tigaie, cantitati egale de salata verde, castravete, rosii, fasii de carne si o lingura de maioneza.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au