Timp preparare:
> 2h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Italiana
Metoda de preparare

Pregateste crema de lamaie dupa reteta de aici.

Pregateste o tava de chec pe care sa o tapetezi cu folie alimentara de plastic, astfel incat folia sa atarne si peste margini.

Paseaza zmeura si zaharul cu un blender si strecoara-le printr-o sita deasa, astfel incat sa indepartezi samburii de zmeura.

Bate smanatana pana cand obtii o frisca moale, in care sa incorporezi cu o spatula lemon curd-ul.

Pune o treime din acest amestec in tava pregatita. Inmoiae piscoturile in zmeura si aseaza-le in randuri paralele peste amestecul din tava. Toarna si restul de frisca amestecata cu lemon curd, acopera cu marginile foliei de plastic si pune la congelator timp de 8 ore.

Pentru servire rastoarna continutul tavii pe un platou si taie felii.

Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com