Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Dressing:

  • 1 lime
  • putin ulei de masline
  • sare
  • ulei de susan (optional)

Prajeste semintele de susan intr-o tigaie mica. Spala rucola si scurge-o de apa. Taie castravetele in felii subtiri.

Fa dressingul: amesteca zeama de la 1/2 de lime cu putin ulei de masline, sare dupa gust si 1/2 lingura de seminte de susan.

Intr-un bol de salata, pune rucola, castravetii si somonul afumat, rupt fasii mai mici cu mana.

Curata avocado si taie-l felii si, inainte de a-l pune in salata, scufunda-l in sos (de la zeama de lime nu se va oxida).

Presara restul de seminte de susan peste salata si serveste-o cu dressingul alaturi, langa bol.

Sursa: www.fussfreecooking.com

Tags: salata, avocado