Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Se curata ceapa dupa care se taie fasii, intre timp se pune intr-o tigaie putin ulei de masline, dupa care se pune ceapa la calit. Inainte sa se rumeneasca ceapa, se taie somonul afumat patratele si se arunca peste ceapa, apoi se adauga clestii de crab pe care i-am taiat in doua. Dupa cateva minute se toarna cogniacul si se lasa la foc mic pana ce alcoolul din cogniac se evapora. Se adauga peste ciupercile negre si se sareaza si pipereaza totul. Se mai lasa cateva minute la foc mic. Inainte de final se adauga smantana proaspata.

Feniculul se  taie felii nu prea groase si se pune la fiert in apa cu un pic de  sare, zaharul brun si sucul de  lamaie. Cand este pe jumatate fiert se ia de pe foc, se scurge de apa si se pune la racit. Se curata portocala si se taie cubulete. Se spala andiva si se taie rondele. Rosiile se taie in doua. Se adauga totul intr-un vas si se amesteca usor, peste care se pune un pic de zahar brun, ulei de masline, sare si suc de lamaie.

Pieptul de pui se taie fasi mai lungi, se sareaza, se adauga putin piper si scotisoara si se pune la tigaie pentru cateva minute pe fiecare parte.

La final se orneaza totul pe o farfurie.