Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Daca vrei o masa usoara puiul si legumele sunt cea mai buna alegere. Daca nu vrei sa pierzi timp pretios, poti sa gatesti aceasta reteta si cu bucatile de pui care raman dupa friptura de cu o seara inainte.

Metoda de preparare

Intr-o tigaie neaderenta caleste pieptul de pui taiat fasii si ciupercile feliate subtire intr-o lingura de ulei. Ai grija sa le intorci la fiecare 2 minute de pe o parte pe alta pana cand se rumenesc.

Adauga broccoli si 250 ml supa de pui si lasa sa dea in clocot la foc mediu, apoi redu flacara si acopera cu un capac. Lasa sa fiarba la foc mic timp de 5-7 minute pana cand broccoli si puiul sunt fierte. Opreste focul.

Amesteca bine 100 ml de supa de pui, zeama de lamaie si faina si pune intr-o tigaie pe foc mic. Lasa amestecul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase si sa capete consistenta unei smantani. Condimenteaza su sare si piper si 2-3 catei de ustuori.

Toarna sosul peste pui si broccoli si lasa-le pe foc inca 1-2 minute.

Serveste puiul cu broccoli cu taietei de orez, orez sau cuscus.