Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Italiana

O varianta usoara de paste pentru cei care vor sa incerce o cina satioasa si gustoasa. Se poate gati in orice sezon cu spanac din conserva.

Metoda de preparare

Fierbe pastele al dente

Intre timp, incinge o lingura de ulei de masline intr-o tigaie si pune bucatelele de bacon la prajit pana cand devin aurii si crocante. Scoate-le pe o hartie si pune in tigaie usturoiul tocat. Lasa-l pe foc un minut.

Amesteca in tigaie si rosiile uscate tocate si mai lasa pe foc 2-3 minute.

Pune spanacul spalat si rupt in bucati mici intr-o strecuratoare. Rastoarna pastele firbinti peste el odata cu apa in care au fiert astfel incat sa oparesti frunzele de spanac.

Intr-un bol amesteca pastele cu spanacul, rosiile calite si baconul. Adauga sare si piper dupa gust si restul de ulei de masline.