Timp preparare:
< 30 min
                    < 30 min
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Internationala
                Internationala
Metoda de preparare
                    
	Fierbe laptele intr-o oala medie. Adauga fulgii de ovaz si da focul la mic. Lasa pe foc 20-25 minute, neacoperit.Scoate de pe foc si lasa cateva minute sa se ingroase.
	
	Incalzeste o tigaie la foc mediu. Adauga untul, mierea, ghimbirul si scortisoara. Amesteca pana ce untul se topeste si incepe sa faca bule. Adauga feliile de pere si lasa-le cate 6 minute pe fiecare parte pana prind o culoare aurie. 
	
	Imparte cantitatea de fulgi de orez in doua si pune deasupra perele caramelizate.
                    INGREDIENTE
                    
                
                - fulgi de ovaz
- 1/4 lingurita scortisoara macinata
- 1/4 lingurita ghimbir macinat
- 1 lingura miere
- 2 linguri unt
- 40g fulgi de ovaz
- 450ml lapte
- 2 pere medii, curatate de coaja