Ne-am pus bonetele pe cap, halatele pe noi si am dat o tura in bucataria unuia din cele mai aglomerate restaurante din Bucuresti – McDonald’s Piata Romana, unde zilnic ajung pana la 15.000 de persoane.

Atat aici, cat si in celelalte restaurante fast food, mereu este coada la casa, iar mesele sunt pline la orice ora din zi. Si asta, chiar daca fiecare meniu este preparat in doar 300 de secunde (adica 5 minute). 

Romanii si-au creat deja niste obiceiuri de consum si stiu foarte bine ce le place din meniu. 
Directorul General McDonald’s Romania, Daniel Boaje, ne-a dezvaluit care sunt produsele preferate in Romania: “McDonalds are niste produse care sunt recunoscute ca semnatura si care sunt cele mai consumate. Pe primul loc este Big Mac, apoi urmeaza cartofii prajiti, Happy Meal, inghetata.

Citeste si: Cum se prepara un Big Mac. Chef-ul McDonald’s dezvaluie reteta si te invata cum sa o faci acasa

Multi recunosc ca mananca aici pentru ca se grabesc, altii doar de pofta. Pretul mediu pe care il lasa un consumator este cel al unui meniu plus desert, adica undeva intre 15-20 lei.

Citeste si: Cum se prepara un Big Mac. Chef-ul McDonald’s dezvaluie reteta si te invata cum sa o faci acasa