Ai nevoie de:

  • 8 chifle
  • 2 linguri unt topit
  • sare si piper
  • 8 oua
  • ce resturi ai prin frigider

Preincalzeste cuptorul la 176 grade Celsius. Intre timp, taie partea de sus a chiflelor si scoate-le miezul. Unge interiorul fiecarei chifle cu unt topit si condimenteaza cu sare si piper.

In functie ce resturi de mancare ai sau ce mai ai prin frigider (branza, ceapa caramelizata, cartofi fierti, spanac, sunsa, mezeluri, ciuperci, ceapa, coriandru), umple chiflele, iar la sfarsit sparge cate un ou in fiecare.

Pune-le pe o foaie de copt si lasa-le timp de 10-12 minute, apoi acopera-le cu o folie. Pune-le din nou la cuptor si mai lasa-le 20-25 minute sau pana cand ouale sunt facute.

Sursa: perfectingthepairing.com

Tags: mic dejun, oua, paine