Ingrediente:

  • Unt
  • ½ ceasca de zahar brun pudra
  • ½ ceasca de zahar alb
  • 2 oua
  • 2 lingurite de esenta de vanilie
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 cana de nuci, taiata mai marunt 
  • 3 banane mari sau 4 medii, de preferat mai coapte (pot sa fie chiar maronii)
  • 2 cesti de faina alba
  • ½ lingura zahar brun nerafinat (pentru topping)

Mod de preparare:

Pasul 1: Topeste untul si amesteca-l cu zaharul 

Pasul 2: Adauga ouale, bicarbonatul de sodiu si vanilia. Amesteca-le bine

Pasul 3: Taie bananele felii si adauga-le in compozitie, dupa care poti adauga si nucile

Pasul 4: Adauga faina si amesteca foarte bine pana se omogenizeaza compozitia

Pasul 5: Pune compozitia intr-o tava (daca folosesti cuptor) sau in masina de facut paine si presara zaharul brun nerafinat deasupra

Vei sti cu siguranta ca e gata dupa coaja crocanta ca un caramel si dupa mirosul minunat :) Sa ai pofta!