Mimi recunoaste ca nu prea mananca la micul dejun, insa gateste pentru familia ei. “Nu prea am timp sa iau micul dejun, dar in fiecare dimineata fac ce fac si un iaurt cu fructe tot pregatesc!”

Pentru ea, micul dejun ideal este cel luat in aer liber: “Iubesc tare mult micul dejun din weekend, cand ne intalnim toti si avem timp sa ne bucuram de el, iar locul ideal este in gradina noastra”, ne-a marturisit ea.

Mimi ne-a dezvaluit si cum arata micul dejun gatit de ea: “Alor mei le plac foarte mult friganele, apoi langa ele pun ou ochi, ardei umpluti cu crema de branza si migdale, dulceata de pepene galben si fresh de portocale. Pofta buna!” 

Ea te sfatuieste sa incerci si tu friganele, mai ales ca reteta este foarte simpla.

Ingrediente:
Paine integrala, ou, lapte si unt.

Mod de preparare:
Feliile de paine le treci pe rand prin lapte, apoi prin oua, dupa care le prajesti in unt pana se rumenesc. Rezultatul este delicios.

Daca visezi si tu sa fii MasterChef, te invitam la preselectiile pentru noul sezon MasterChef. Pe 6 octombrie, in Bucuresti. Citeste toate conditiile de participare si nu mai sta pe ganduri!