Cunoscut pentru faptul ca nu apreciza acest desert, pe care il considera un amalgam de ingrediente nesanatos si dupa ce, in repetate randuri, acesta a fost nemilos cu cei care au sperat sa treaca mai departe mizand pe clatite, aseara la “MasterChef” o basarabeanca l-a convins ca ea merita sa primeasca sortul.

Platingul ei a fost insa unul neobisnuit, surprinzator si foarte elegant: o clatita facuta din caimac cu mousse de iaurt si frisca. “E singura clatita care-mi place”, i-a marturisit chef Scarlatescu in momentul in care i-a dat Tatianei Danilescu sortul.

"Sunt avocat si predau drept penal la o universitate din Chisinau. Am venit la MasterChef pentru ca imi place sa gatesc si vreau o parere obiectiva. Nu mi-e frica de chefi, parerea lor conteaza pentru mine", a zis ea, dupa un drum de 15 ore cu trenul.

Reactia juratilor insa a fost una pe masura eforturilor sale:

“Ce-ai tu acolo pentru mine e o clatita, dar singura care-mi place. La cat de simplu e ce ai facut tu acolo, este chiar fabulos”, i-a zis Chef Catalin Scarlatescu.

"Pentru mine, este unul din cele mai surprinzatoare preparate pe care le-am gustat vreodata. Gustul este atat de elegant ca eu inca sunt oau”, i-a marturisit si Chef Florin.

“Ce ai facut este extraordinar. Nu am crezut niciodata ca pot manca asa ceva si ca exista asemenea desert”, i-a zis Chef Sorin.

Daca vrei sa incerci reteta, o gasesti mai jos:

Poti sa revezi cele mai savuroase momente pe masterchef.protv.ro, iar emisiunea integrala o gasesti pe Voyo.ro.